Спортен комплекс „Камчия“ бе домакин на Европейското клубно първенство по хокей в зала за мъже – Challenge II, проведено от 8-10 февруари в мултифункционалната зала на Спортен комплекс „Камчия“ в Санаторно-оздравителен комплекс Камчия   .

На финала на турнира българският шампион по хокей на трева „Академик+“, отстъпи с 2:3 пред унгарския отбор „Сороксари“ и завърши на второ място. Въпреки това и двата отбора се класираха за участие в по-горната I дивизия през следващия сезон – 2020.

Изпълнителният директор на Българската федерация по хокей на трева – Антонио Антонов поздрави „Академик +“ за доброто представяне и за организацията на Първенството, на което бяха домакини: „Академик + и унгарският отбор Сороксари ще се борят за домакинство на турнира Challenge I – 2020, но с условията и базата, които предоставя Спортен комплекс „Камчия“ имаме голям шанс да надделеем“, отбеляза доц. Антонов.

През март месец – 2019г., в продължение на три седмици, в Спортен комплекс „Камчия“ ще се проведат финалите на Държавните първенства по хокей в зала за деца до 12г., хокей в зала за момчета и момичета до 14г. и хокей в зала за мъже и жени. 

CategorySport
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: