Дани Николов от пети клас в Частно средно училище „Юрий Гагарин“, в международния комплекс „Камчия“, се завърна с две първи места от Републиканското първенство по колоориентиране – спринтова и дълга дистанция. В момента ученикът на ЧСУ „Юрий Гагарин“ е първи в ранглистата на България във възрастовата група мъже до 12 – годишна възраст, след като пребори конкуренция от над 100 състезатели от цяла България.

Възпитаникът на ЧСУ „Юрий Гагарин“ се е подготвял за състезанието и в извънкласните дейности по спортно ориентиране, които се провеждат в Мултифункционалната спортна база на училището, а треньор на Дани е Владимир Атанасов от СКО „Бегун“. В Частно средно училище „Юрий Гагарин“ се набляга не само на образователния процес, но и на спорта, културата и творчеството.

На територията на училището има професионална спортна база, която в комбинация с уникалните природни дадености на международния комплекс разположен в природен парк Камчия, здравословната среда и здравословно хранене, приготвено на място дава възможността на всяко едно дете да развие потенциала си. За учениците, които не са от Варна има осигурен пълен пансион в модерна база – сред зеленината и чистия въздух на природен парк „Камчия“.

 Новата учебна година ЧСУ „Юрий Гагарин“ ще започне с нови допълнителни програми по проект „Професии на бъдещето“ – програмиране, езици, финансова грамотност и личностно развитие, социална и емоционална интелигентност с възможност за обучение и през събота.

Информация за заинтересованите родители може да бъде намерена на сайта на училището www.gagarin-kamchia.bg, както и на телефон +359 877 665 635

Поздравления на Дани Николов от Частно средно училище „Юрий Гагарин“!

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: