„От много години идвам с децата в „Камчия“, вече може би шест години. Още от първия път, в който дойдохме, ни хареса базата, условията; децата свикнаха тук, родителите са спокойни. Някои от самото начало са тук, има и дечица, които за първа година идват. Смятам, че тук е доста простор и обширно, условията за спорт и залите са много хубави, отделно има и част, която е за забавления вечер, дори и с цел обучение. Много от нещата, които предлага „Камчия“, са достатъчно полезни за децата от доста малка възраст“.  

Деветкратната шампионка на България и двукратна световна шампионка в художествената гимнастика /многобой/ Симона Пейчева за шеста поредна година провежда летните лагери на школата си по художествена гимнастика в Комплекс „Камчия“.

„Смятам, че всяко дете трябва да започне да се занимава със спорт от ранна детска възраст. Дали то ще премине в професионален спорт или ще остане само в любителския, самото то ще си покаже. Но в свят, в който изключително много са навлезли технологиите, и децата изцяло са само на леглата с телефоните или на бюрата с компютрите, затлъстяването страшно много взе превес. Така че подкрепям спорта като масов спорт, и за тези деца, които имат воля, хъс и желание, да продължат към професионалния“, каза треньорката по художествена гимнастика пред Елена Дикова и оператора Даниел Ефтимов от Комплекса.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: