Най-големият Международен комплекс в България – „Камчия“, посрещна своите първи гости при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и хигиенни изисквания. Обширната територия на комплекса, простиращ се на над 300 000 кв.м площ, позволява осигуряването на необходимата дистанция във всички помещения и зони на открито, включително и между чадърите и шезлонгите на плажа.

Официалното откриване на летния сезон в „Камчия“ се състоя на 24.07.2020г., като на него присъства консул-съветникът на Генералното консулство на Руската Федерация във Варна – Оксана Жерновая, председателят на Синдиката на българските учители за Варна – Веселин Рашев, представители на държавни и общински администрации, ректори на видни български университети и български спортисти, сред които олимпийският шампион по бокс и треньор –Петър Лесов, световната и европейска шампионка – Станимира Петрова, както и бронзовата ни медaлистка по борба от Олимпийските игри в Рио през 2016 – Елица Янкова.

Тържествената церемония започна с официално обръщение от изпълнителния директор на СОК „КАМЧИЯ“ ЕАД Николай Недялков: „Нашият комплекс, както и целият световен туристически сектор изпитва големи затруднения през тази година. Към днешна дата ние успяхме да преодолеем тези трудности, като изплатихме всички задължения по местните данъци и такси, подготвихме обектите за отваряне и планираме да продължим активно да работим в посока преодоляване на кризата. Едноличният собственик на нашето дружество – Правителството на град Москва има големи планове за неговото развитие. Специално внимание ще бъде обърнато отново на нашата гордост – Частно средно училище „Юрий Гагарин“, което е най-голямото частно училище във Варна.  Усилията на целия ни екип от квалифицирани професионалисти са насочени към това, да предложим на нашите ученици компетенции, които ще ги подготвят за бъдещето. Развиваме у нашите ученици  лидерски умения, самоувереност, емоционална интелигентност, самодисциплина – умения и компетентности, които ще се търсят в бъдещето.“

„През тази година най – атрактивното място за почивка в комплекса е Вилното селище „Пирин“, което се състои от двуетажни вили, разположени сред чистия въздух на вековната гора и на метри от една от най-широките плажн ивици в България. Почиващите във Вилното селище вече се наслаждават на спокойна, сигурна и сбъдната мечтана ваканция. Паралелно с това в „Камчия“ се провеждат и дневни детски лагери с иновативни авторски програми, разработени от квалифицирани педагози“, коментира още и ръководителят на отдел „Продажби“ в комплекса.

През месец август „Камчия“ ще посрещне и първите групи организирани туристи – спортисти, танцьори и творци, а най – дългоочакваното събитие през този сезон е Държавното първенство по кикбокс, което ще се проведе в мултифункционалния спортен комплекс „Камчия“.  Всички мероприятия ще се провеждат при стриктно спазване на всички наложени изисквания, свързани с епидемиологичната обстановка.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: