Днес в Спортния комплекс на „Камчия“ бе официалното откриване на Световна купа „Варна“ по карате киокушин на KWU,  в която участие ще вземат над 430 спортисти от 20 страни, а от българска страна 60 каратисти. Турнирът продължава цял ден като на четирите татамита ще се бият юноши, девойки и кадети в три възрастови групи – 14-15 години, 16-17 години и 18-21 години. Организатори на надпреварата са Българска федерация по киокушин и KWU.

Две легенди в бойните спортове пристигнаха в България специално, за да се включат в най – голямото събитие за карате киокушин общността в света – Петер Артс и Семи Шилт, които вече проведоха и първите си тренировки.

Двамата легендарни бойци ще бъдат специални гости и на първия по рода си професионален карате киокушин турнир от веригата SENSHI – SENSHI Cup. Той ще се проведе на 3-ти и 4-ти юли, от 20 часа, в Амфитеатъра на комплекс  „Камчия“.

В рамките на два дни на ринга на SENSHI ще се разиграят общо 27 зрелищни битки по изцяло новия правилник на Професионалната лига на Световния киокушин съюз – фул контакт карате киокушин, с позволени удари в главата, хвърляния и удари с лакти.

Входът е безплатен, а срещите от SENSHI ще могат да се гледат на живо по www.fite.tv, на www.boec.bg и в сайта на KWU – http://www.kwunion.com.

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: