Вълнуващ футболен двубой в дух на взаимно уважение и приятелство със специалното участие на героя от САЩ `94 и легенда на „Левски“- Даниел Боримиров, бе сред акцентите на изнесения младежки тренинг, посветен на здравословния начин на живот, който се провежда в СОК „Камчия“. Събитието край морето е под надслов „Мисия Здраве“ и се реализира в рамките на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“.

В приятелската среща един срещу друг се изправиха отборите на Даниел Боримиров и приятели от Камчия и Отборът на Асоциация „Докосни дъгата“, предвождан от баскетболния национал Йордан Минчев. В редиците на състава на Боримиров личеше името на олимпийската медалистка Ренета Камберова, а в този на Данчо Минчев – това на популярния изпълнител Тодор Димитров – Торино и неговия бивш капитан в Левски Асен Великов.

В демонстративния мач, превърнал се в своеобразен спортен празник, като участници и зрители се включиха както младежите, които са част от тренинга „Мисия здраве“, така и много деца и възрастни, почиващи в комплекса.

Мачът бе изключително емоционален, головите положения изобилстваха, а с победата в крайна сметка се поздрави отборът на Даниел Боримиров – 6:2, като сред голмайсторите се отличи и самата Рени Камберова.

След края на двубоя Даниел Боримиров поздрави младежите и им пожела да бъдат спортсмени не само на терена, но и в живота. От своя страна младите хора също изказаха благодарност към футболната легенда, че нито за миг не се е поколебал, за да отдели от времето си и да бъде до тях по време на тренинга.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: