Матей Казийски изненада децата, които са част от четвъртия Национален диабетен лагер „Докосни дъгата“, който се провежда в „Камчия“.
Волейболната легенда беше специален гост на тренировката на децата по волейбол, която е водена от Стефка Великова – президент и треньор на волейболен клуб „Олимпиец“.

През тази седмица много звездни спортисти са в комплекс „Камчия“. Освен Матей Казийски в комплекса е двукратната ни световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, която е на тренировъчен лагер с клуба си.

По покана на диабетния лагер „Докосни дъгата“ в „Камчия“ са и спортната фамилия Великови – Легендарният Дарин Великов, съпругата му Стефка, която е президент и треньор на волейболен клуб „Олимпиец“, както и синът им Асен – капитан на баскетболния Левски Лукойл.

В петък в комплекс „Камчия“ ще пристигнат и двама от основните футболисти на „Лудогорец“ – Марселиньо и Козмин Моци, които  ще проведат тренировка с децата от диабетния лагер,  който е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта. 

В четвъртък от 20:00ч. в „Камчия“ всички звезди ще могат да се насладят на концерт на емблематичните варненски шоумени от „Тутурутка“, които ще поднесат на децата и младежите много положителни емоции. Обичаната от малки и големи група ще покаже нагледно, че смехът е едно най-добрите оръжия срещу агресията.

 

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: