Стефка Великова: Препоръчвам СОК „Камчия“!

Страхотни условия за провеждане на лагери и занимания за деца като цяло, отлична кухня, тематичните зали, които са на наше разположение, както и страхотния плаж и други удобства, – препоръчвам СОК „Камчия“! Затова за втора година провеждаме тук лагерите на волейболен клуб „Олимпиец“ с приятелите ни от Полша, които са тук също за втора година, каза основателят на спортен клуб „Олимпиец“ и старши треньор на клуба Стефка Великова.

Асен Великов: Комплекс „Камчия“ е невероятно бижу за стандартите на България

За мен Комплекс „Камчия“ е най-добрия комплекс в България. По Черноморието няма друго място, което да може да съчетае тренировки на пясък с толкова голяма плажна ивица, плюс абсолютно всички нужни за подготовка по всички видове спорт съоръжения. Има всякакви зали, с всички пособия, които са ни нужни да подготвим децата, и не само тях, – тук и мъжки, и женски спорт може да се развива,  и изобщо – Комплексът е едно невероятно бижу за стандартите на България, и се радвам, че можем да го използваме, каза националът от отбора по волейбол и капитан на Левски-Лукойл Асен Великов.

Дарин Великов: Условията в комплекса са отлични  

„Камчия“ е единственият комплекс в България, който предлага възможност да направиш лагер, в който да наблегнеш на физическа и техническа подготовка, и е най-добрият комплекс за работа не само с деца, но и с младежи и възрастни, тъй като условията в залите са много добри, каза легендата в баскетбола и дългогодишен треньор Дарин Великов пред Елена Дикова и оператора Даниел Ефтимов от Комплекса.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: