Международният турнир по синхронно плуване „Водна лилия” във Варна бе официално открит от Генералния консул на Русия във Варна – Владимир Климанов, изпълнителния директор на комплекс „Камчия“ – Николай Недялков и представители на Дирекция „Спорт“ към Община Варна.

Церемонията по откриването на Международния турнир продължи с поздрав от учениците на Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“, които изиграха едно българско хоро. Креативният директор на комплекс „Камчия“ – Светлана Столповских също поздрави всички гости и състезатели с песен, посветена на спорта.

Така бе дадено началото на Международнния турнир, в който ще се състезават над 200 синхронистки на възраст от 7 до 18 години от България, Русия, Словакия, Малта и Кипър. Турнирът ще продължи от 27-ми до 30-ти юни, а момичетата ще се изявят в соло, дуети, ансамбли и комбо изпълнения.

Състезанието е организирано от варненския клуб „Торпедо“ съвместно със сдружение „Россияне 21 век“, с подкрепата на генерално консулство на Русия във Варна, Община Варна, Дирекция „Спорт“ при Община Варна и Санаторно – оздравителният комплекс „Камчия“.

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: