Над 500 деца, сред които и участниците в най – големия Международен лагер по карате киокушин, станаха част от Международния фестивал „Звездите в Камчия“, който дава възможност на всяко едно дете да се изяви на голямата сцена. Изпълнителният директор на „Камчия“ – Николай Недялков връчи специални награди за почивка във Вилно селище „Камчия“, на пет млади надежди в карате киокушина, които вече имат зад гърба си над 100 европейски и световни победи.

Така бе дадено началото на „ЗВЕЗДИТЕ В КАМЧИЯ“, където талантливите деца пяха, танцуваха и се забавляваха. Особено важен бе моментът на награждаването на участниците във фестивала. Всички деца получиха дипломи и награди, а на безапелационния победител, креативният директор на комплекс „Камчия“ – Светлана Столповских, подари безплатно участие в най – новата програма на комплекса – „АКАДЕМИЯ ШОУБИЗНЕС“. В нея талантливи деца от цял свят ще имат възможността да бъдат обучавани от експерти в областта на шоубизнеса и да развият своя потенциал на „ЗВЕЗДИ“.

След края на фестивала, за всички участници бе подготвена празнична вечеря в обновения Панорамен ресторант на брега на морето „Река Море Океан“, където гостите се насладиха на разнообразна интернационална кухня – от морски деликатеси до най – сладките изкушения.

Само след две седмици предстои второто издание на Международния фестивал „Звездите в Камчия“, а до тогава всички деца, които са на лагер в „Камчия“ ще събират незабравими спомени от своето детство!

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: