Стотици каратисти от 28 държави ще пристигнат в България, за да се включат в най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин. Той ще се проведе за 13-та поредна година и се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). И този път домакин ще бъде Санаторно- оздравителният комплекс „Камчия“.
Лагерът започва на 30 юни, когато ще пристигнат всички отбори, и ще продължи до 7 юли включително. До момента близо 1600 бойци и треньори са се регистрирали за участие.

В рамките на една седмица състезателите ще могат да повишат нивото на майсторството си, треньорите – своята квалификация, а на 02.07. ще се проведе и голямото събитие за този лагер – Първата Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години).

За пръв път в рамките на тренировъчния лагер в „Камчия“ ще се състои и специално издание на гала вечерите SENSHI.  То ще се проведе в рамките на два дни в Амфитеатъра в „Камчия“ и ще предложи изключително вълнуващи и зрелищни двубои по правилата на изцяло нов правилник на KWU International Professional League – фул контакт карате киокушин, с удари в главата, като са позволени дори хвърляния и удари с лакти.

Един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1 Семи Шилт ще бъде специален гост на 13-ия Международен тренировъчен лагер по карате киокушин в Камчия. Той започва на 30 юни и ще продължи до 7 юли включително, а самият Шилт ще пристигне в България на 1 юли.

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: