Бившият министър на спорта и сегашен член на УС на Българската федерация по кънки Евгения Раданова проведе тренировки с млади спортни надежди в Комплекса. Световна шампионка и седемкратна европейска шампионка по шортрек е изключително впечатлена от условията за тренировки и почивка в Комплекса.

„Условията в „Камчия“ са отлични за спорт и почивка, и именно това задържа много български професионални спортисти да не бягат в чужбина, за да тренират“, каза най-титулуваната спортистка в българския спорт.

„Това, което искам да кажа на младите и на подрастващите, е да вярват в себе си! Да имат самочувствие! Да гонят своите цели и мечти! Защото моят път досега показа, че няма невъзможни неща – пожелавам им го от все сърце!“, допълни Раданова.

И посъветва младите спортни надежди никога да не се отказват и да вярват в себе си. „Разбира се, че за да можеш да се реализираш в спорта, и особено в спорта на високо ниво, е нужно да имаш много висок комплекс от качества, но все пак най-важно е желанието и страстта към това, което правиш. Дали ще бъде спорт, изкуство или каквото и да било друго, за мен винаги желанието е било най-голям мотиватор! Никога не съм мислела, че ще стигна до този връх в кариерата си, но всяка моя малка победа ми е давала нови сили да вървя напред, и така до всички тези върхове, до които се докоснах, и наистина удовлетворението е невероятно!

Пожелавам го на всеки един млад човек – независимо в каква сфера се развива, – но най-вече в спорта да може да изпита тази велика емоция – да бъдеш номер едно в света!“

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: