Летният сезон в Комплекс „Камчия“ бе официално открит с грандиозен концерт на метри от морето, в уникалния за България Амфитеатър на комплекса. Над 1500 души от пет страни от цяла Европа станаха част от събитието, което се провежда за 16-та поредна година.

Концертът започна с приветствие от изпълнителния директор на Комплекс „Камчия“ – Николай Недялков, който поздрави всички гости и представи новите детски лагерни смени и академии, които са иновационни за България.

Официални гости на откриването бяха Ген. консул на Руската Федерация във Варна – Владимир Климанов, Главният архитект на Варна и председател на училищното настоятелство – Виктор Бузев, Председателят на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ) – Павлин Косев както и мотоклуб „Нощни вълци“. Почетни гости бяха и организаторите и участниците в Европейския младежки музикален фестивал „Силата на песента“, който събра в „Камчия“ над 1000 деца от цяла Европа.

Зрителите успяха да се насладят на разнообразната програма, в която участие взеха учениците от Частно средно училище „Юрий Гагарин“ в „Камчия“ , децата от първата за сезона детска лагерна смяна „New media“ и известните московски певци от „Домисолька“.

Концертът по случай откриването завърши с традиционно българско хоро и заря над уникалния за България Амфитеатър.

CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: