Димитър Кузманов ще се възстановява в Спортен комплекс „Камчия“ след ATP Cup!

Облечен в тениска на комплекс „Камчия“, националът на България Димитър Кузманов пристигна в Сидни, където заедно с Григор Димитров, Александър Лазаров, Александър Донски и Адриан Андреев  до момента представят България достойно на новия отборен турнир ATP Cup.

След завръщането си от турнира, Кузманов ще даде пресконференция пред медии в едно от най – модерните спортни съоражения в България – Комплекс „Камчия“, където и ще се възстанови след надяваме се успешния за България турнир.

Втората ни ракета вече записа първата си победа на ниво ATP срещу молдовците и това му донесе прогрес от шест позиции в ранглистата. Той се справи с напрежението и надигра Александър Козбинов с 6-1 7-5 като представянето му на ATP Cup до момента го изкачва на 417-ото място в ранглистата с актив от 80 точки.

Точно на 100 позиции зад него е Александър Лазаров, който впечатли с представянето си в мача на двойки срещу Великобритания и бе големият герой, заради когото България спечели серията. Двамата с Григор Димитров спасиха два мачбола и надделяха над Джейми Мъри и Джо Солзбъри.

Сега за българите предстои решителна битка с Белгия. Двата тима се изправят един срещу друг в нощната сесия в Сидни на 7 януари, като сблъсъците започват в 08:30 ч. българско време във вторник.Първи на корта излизат двете ракети на страните – Стив Дарси и Димитър Кузманов, а след това играещият ни капитан Григор Димитров ще се изправи срещу Давид Гофен.

УСПЕХ, МОМЧЕТА! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ВАС!

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: