Комплекс „Камчия“ предлага абсолютно всички условия за подготовката на един национален отбор. Като се започне от изхранването и пълния пансион, а базата на Комплекса е най-добрата в България. Базата предлага абсолютно всичко, нужно на национални отбори от всякакви спортове.

Това каза Найден Найденов, старши треньор на националния отбор по водна топка за 19-годишни състезатели. Отборът се подготвя в „Камчия“ за поредна година.

Тук Българската федерация по водна топка системно провежда лагери с подрастващите състезатели. Миналата година гостувахме тук с момичетата от възрастови групи 13, 15 и 17, и момчетата от същите възрастови групи. Това са шест национални отбора, които тренират в „Камчия“ само през последния сезон, казва и Тома Томов, главен треньор на Българската федерация по водна топка. Защо в „Камчия“ – защото това е един наистина съвършен комплекс, който ни дава всички най-добри възможности за пълноценна тренировка. В „Камчия“ сформираме националните си отбори, всички състезатели преминават тестове, след което се оформят и националните отбори за участие в едно или друго състезание.

Подготовката на националните отбори е отлична, и състезателите ще могат да се класират за европейско първенство, надяват се треньорите.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: