Антонио Антонов поздрави шампиона по хокей на трева “Академик +” Изпълнителният директор на Българската федерация по хокей на трева – Антонио Антонов поздрави “Академик +”, които завършиха втори на Европейското клубно първенство по хокей в зала за мъже Challenge II и се класираха за участие в по-горната I дивизия през следващия сезон – 2020.

„Даваме много добра оценка за организацията на Първенството на “Академик +”, които бяха домакини на турнира, проведен в Спортния комплекс на Санаторно – оздравителния комплекс „Камчия“, отбеляза Антонио Антонов. „Академик +” и унгарският отбор „Сороксари“ ще се борят за домакинство на турнира Challenge I – 2020, но с условията и базата, които предоставя Спортен комплекс „Камчия“ имаме голям шанс да надделеем“ , допълни доц. Антонов.

През март месец – 2019г., в продължение на три седмици в Спортен комплекс „Камчия“ ще се проведат финалите на Държавните първенства по хокей в зала за деца до 12г., хокей в зала за момчета и момичета до 14г. и хокей в зала за мъже и жени.

CategorySport
Logo_footer   
     © 2019 SOK KAMCHIA

Follow us: